Általános Szerződési Feltételek

 

Kérjük, amennyiben aktív felhasználója kíván lenni a csudamez.hu weboldalnak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Egyet nem értés esetén a rendszer használata nem ajánlott.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában elérhető.

A csudamez.hu működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésre állunk!

 

 1. Az elektronikus szerződéskötés lépései
 • Ajánlatkérés a weboldalon található űrlapon keresztül
 • Legkésőbb 48 órán belül küldjük az ajánlatot az email címére az árra és a teljesítés idejére vonatkozóan
 • Az ajánlat elfogadása esetén megkezdjük a termékek személyre szabott tervezését és legyártását
 • Előre egyeztetett időpontban a kiszállítjuk a megrendelt termékeket
 • A megrendelés és visszaigazolás nyelve magyar
 • A megrendeléssel és visszaigazolással adásvételi és szállítási szerződés jön létre, a megrendelő és az eladó (csudamez.hu) között.
 • Az eladó 1 évig iktatja a megrendelést és a visszaigazolást, a későbbi esetleges panaszok könnyebb tisztázhatósága miatt. A vásárló adatait az Adatvédelmi nyilatkozatban meghatározottak szerint kezeljük.

 

 1. Céginformáció

A weboldalt működteti:

 • Dudás Róbert

Székhely: 5700 Gyula, Hódi u. 15.

Email: csudamez@gmail.com

Kapcsolattartó: Koncz Fruzsina

 1. A vásárlás menete

3.1. A termék kiválasztása

A megfelelő termék kiválasztása és darabszámának megadása után alakul ki a fizetendő összeg, mert a többi ajándékba lesz! Kérjük, adja meg adatait, a kiszerelést, a mennyiséget és az esküvő időpontját. Minden egyéb felmerülő kérdést feltehet a Megjegyzés rovatban.

 

3.2. Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek a csudamez.hu-n az ajánlatkérő űrlapon fel vannak tüntetve. A termék mellett olvasható árak minden esetben bruttó árak. Alanyi Áfamentesek vagyunk. Amennyiben a weboldalunkon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra, azaz a csudamez.hu nem köteles a hibás áron szállítani. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősíthetia megrendelést, illetve lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

3.3. Adatbeviteli hibák javításának feltételei

Az adatbeviteli hibák javítására a megrendelés véglegesítése előtt van lehetőség, illetve a megrendelés elküldése után a csudamez@gmail.com email címünkön. Ha tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, haladéktalanul jelezze.

Az összes szöveges tartalmat a végleges formájában kérjük, ahogyan nyomtatásra kerüljön, mert a tervezés közben az elírások javítására nincs mód, hiszen így nem tudjuk biztosan tartani a vállalt teljesítés időpontját.

 

3.4. Megrendelés/Visszaigazolás

A vásárlási feltételek és az ajánlatunk elfogadása után véglegesítheti a rendelést emailen keresztül, ezután küldünk egy visszaigazoló emailt. Ha bármilyen kérdése felmerül, kérjük jelezze a csudamez@gmail.com email címen.

Figyelem, minden végleges megrendelés fizetési kötelezettséggel jár!

 

 1. A megrendelés feldolgozásával kapcsolatos információk

A beérkezett ajánlatkérés 48 órán belül feldolgozásra kerül, melyről minden esetben e-mailt küldünk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat. A visszaigazolás tartalmazza a kívánt termékeket, a termékek mennyiségét, egységárát, a számla végösszegét. A megrendelés státuszáról bármikor informálódhat a megadott email címen illetve telefonszámon.

 1. Fizetési módok

A csudamez.hu-n jelenleg banki átutalással fizethet.

A banki ÁTUTALÁS nem egyenlő a banki BEFIZETÉSSEL – utóbbit, az azt terhelő banki költségek miatt, nem áll módunkban elfogadni; ha valaki mégis így fizet, visszautaljuk a költségekkel csökkentett befizetését.

A banki átutalás adatai:

Kedvezményezett neve: Koncz Katinka Fruzsina

Számlaszám: 10700653-55601278-51100005

Bank neve: CIB bank

Kérjük, a beazonosíthatóság érdekében a közleményben tüntesse fel a teljes nevét.  A vételár teljes összegének számlánkra történő beérkezését követően lesz a megrendelés végleges, életbe lép a szerződés. Ezt követően tudunk hozzákezdeni a rendelés összeállításához.
Amennyiben banki átutalás esetén a visszaigazolt rendelés összege 3 munkanapon belül nem íródik jóvá a számlaszámunkon, a rendelést töröljük.

 1. Szállítás

5.1. A megrendelt termékek szállításának módja és ideje

Termékeink szállítását személyesen végezzük Budapest területén előre egyeztetett helyen és időpontban. A csomag postázására valamint futárszolgálattal való szállításra nincs mód egyrészt az áru törékenysége, másrészt a kistermelői rendeletben előírt szállítási korlátozás miatt. Kérjük csak abban az esetben rendeljen tőlünk, ha két héten belül előre egyeztetett helyen és időpontban Budapest területén át tudja venni a csomagot személyesen vagy meghatalmazott által.

5.2. Szállítástól való elállás

Ha a csudamez.hu a szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésre, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. Amennyiben a szerződés teljesítése a későbbiekben sem megvalósítható, úgy az eladó köteles az előre elutalt vételárat a vevőnek maradéktalanul megtéríteni.

 

 1. Megrendelés módosítása, törlése

Megrendelésének beérkezését követően megerősítő e-mailt küldünk. A megrendelés beérkezésekor jogilag kötelező érvényű megállapodás jön létre. A lehető leghamarabb igyekszünk teljesíteni megrendelését. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor.

 

 1. Felhívás a csomag átvételével kapcsolatosan

Sikertelen csomagkézbesítés esetén az újbóli kiszállítást plusz 5000 Ft költséggel tudjuk vállalni.

 1. Elállási jog ismertetése, afogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

Esküvői köszönőajándékok rendelése esetén a vásárlót nem illeti meg a 14 napos vásárlástól való elállás joga, hiszen minden esetben személyre szabott egyedi megrendelést teljesítünk.

 1. (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
 2. c)olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

 

Azonban visszavásárlási garanciát vállalunk, amennyiben a násznép nem volt elégedett az ajándékokkal. Minden gazdátlan köszönőajándékot visszavásárolunk, amennyiben bontatlanul és sérülésmentesen visszajuttatja hozzánk. Ebben az esetben a postaköltséget kivéve visszautaljuk a visszaküldött termékek árát.

 1. Szavatosság

Kizárólag friss,  magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ennek ellenére előfordulhat, hogy a vevő minőségi kifogással kíván élni. A csudamez.hu mint eladó felelősséget vállal, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, ami csak később fog kiderülni.

Kérjük, hogy őrizze meg a számlát, mert szavatossági igényét csak ezzel együtt tudja érvényesíteni.

A jótállási és szavatossági jogosultságokat, a minőségi kifogások intézését a Polgári Törvénykönyv, a 151/2003 (IX.22.) Korm. rendelet, továbbá a 49/2003 (VII.30) GKM-rendeletek szabályozzák, mely jogszabályokhoz mint eladó maximálisan igazodunk.

 

 1. Felelősség kizárása

Weboldalunk nem tud felelősséget vállalni – többek mellett – a hálózati üzemzavarokból, a weboldal használatából, a hackerek támadásaiból, az adatok idegenek által történő vagy utólagos megváltoztatásából, az információ továbbítás késedelméből adódó esetleges károkért.

Ugyancsak nem tud felelősséget vállalni egyéb, technikai jellegű hibaforrások okozta esetleges károkért (szoftver- és hardverhibák, vírusok, vonalhibák stb. és komolyabb káresemények, például környezeti katasztrófák következményei).

Az értékesítési tapasztalatok gyarapodása, az árukínálat bővülése, a jogszabályi környezet esetleges változásai indokolttá tehetik az üzletszabályzatunk egyoldalúan történő megváltoztatását.

Minden módosítás a közzététel napjától érvényes és hatályos.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 1. Szerződési feltételek elfogadása

A vásárlási és szállítási feltételek elfogadásával kijelenti, hogy a csudamez.hu üzletszabályzatát elolvasta és megértette. Tudomásul veszi, hogy a megrendelési adatok elküldésével, valamint az ajánlatkérés feladásával, majd a megrendelés véglegesítésével elfogadja az itt megjelenített üzletszabályzat összes írásos feltételét.